Tuesday, June 20, 2017

Selamat Hari Raya Aidiltri

Minggu ni minggu last puasa. Jadi amacam preparation korang? Maksud aku, preparation Lailatul Qadar korang. Bukan preparation raya. Huhuhu... Esok aku dah start cuti. Tahun ni turn balik Kelantan. So biasa nyer kalau balik Kelantan, memang aku akan balik awal sket sebab tak nak "sangkut" dalam kesesakan lalu lintas. Kalau anak aku dah sekolah nanti, mungkin time tu nak tak nak, kena menyumbang kepada kesesakan jugak la. So sementara tunggu yang itu, kita balik awal je la. Hehehe...




So, since Ahad ni pun dah Hari Raya (aku pun tak tau bila next post aku), aku ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir batin. Kepada yang kena drive jauh2 balik kampung, make sure check kereta korang supaya berada dalam keadaan tip top. Mana yang blom servis tu, gi la servis cepat2. Dan yang paling penting, drive hati2 dan jangan gelojoh ketika memandu. Ingatlah orang tersayang (dah macam iklan pulak).




19 comments:

Eeiou _ said...

Rasa baru je lagi mula puasa. dah nak raya dah.

Syahindah ms said...

Selamat Hari Raya ! :D

mamapp said...

Selamat Hari Raya aswadz maafkanlah Salah silap ye

mun said...

selamat hari raya :)

ma ❥ said...

Selamat hari rayaa

Pha Is said...

selamat hari raya..

bro, wallapper blog ni macam ada problem je..

Nina Mads said...

dh habis syawal.. wish raya haji pulak

Pha Is said...

tudia.. tukar template plak..

dear anies said...

selamat hari raya haji ;-)

p/s br sempat menjengah arini

NUR CAHAYA said...

haha, hai and assalamualaikum, baru dapat menjejak ke blog ni, tengok2 entri pasal raya, kira entri lama gak la ni...jarang update eh?

Faiz Zakaria said...

selamat hari raya haji

Nina Mads said...

slmt bercuti direct.. slmt raya haji

Nina Mads said...

pha is dimana2 pun ada

Etuza Etuza said...

Salam kenal blogger Sabahan ya

Nina Mads said...

busy ke aswad? hehe

Pha Is said...

tu la nina.. busy nau nmpaknya bro aswad nih.. tapi komen kat blog org rajin pulak dia.. blog dia je yg sunyi..

Pha Is said...

sudah2 la tuh blog ni rehat.. hehehe

Nina Mads said...

hehehe... kurang idea ke

Nina Mads said...

sunyi laaa kita 2 saja yg komen berderet haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...